Zonnebrillen

Een modeaccessoire mét UV-filter

Dagelijks wordt u bewust, soms onbewust, blootgesteld aan UV-straling. Niet alleen de huid kan door UV-straling schade oplopen, maar ook uw ogen zijn erg gevoelig voor de negatieve effecten van UV. Een te lange en/of intensieve blootstelling aan UV-licht kan op korte of lange termijn schade aanrichten aan het hoornvlies, de ooglens en het netvlies.

Om die reden gaat het bij het uitkiezen van een zonnebril in de eerste plaats om de onvoorwaardelijke bescherming van de ogen tegen die schadelijke UV-stralen. Al onze zonnebrillen zijn standaard voorzien van een UV-filter en voldoen dus aan de hoogste eisen van bescherming.

Onze uitgebreide collectie zonnebrillen zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar, van trendy tot sportief, van metaal tot zeer buigzaam kunststof, met normaal zonneglas tot gekleurd of contrastverhogend glas, waardoor het zowel in de zomer als in de winter een onmisbaar item is.

Zonnebrillen zijn ook al jaren een uitgelezen modeaccessoire, voor ons een extra reden om ieder seizoen de laatste nieuwe trends (zie onze blog) op de voet te volgen en de laatste nieuwigheden in huis te halen. Sowieso kunnen de meeste van onze zonnebrillen ook aangepast worden met glazen op sterkte.

Image
Image

Onze merken

All Poets
Andy Wolf
Anne et Valentin
Ba&sh
Bulgari
Caroline Abram
Cazal
Céline
Chanel
Chloé
David Beckham
Dior
Emporio Armani
Etnia Barcelona
Face A Face
Façonnable
Garrett Leight
Gigi Studios
Giorgio Armani
Isabel Marant
Jacques Durand
Jaguar
Liu Jo
Oakley
Odette Lunettes
Oliver Peoples
Ørgreen Optics
Paul&Joe
Persol
Prada
Ray-Ban
Serengeti
theo
Tom Ford
Victoria Beckham
Yellows Plus

Contacteer ons

Adres
Westelsebaan 97
3271 Averbode
(Parking achter de winkel)
Open in Google Maps

Contactgegevens
013 77 53 21
[email protected]

Openingsuren

Dinsdag - Vrijdag
09:00 - 12:30 & 13:00 - 18:00

Zaterdag
09:00 - 17:00

Maandag, Zon- en feestdagen
Gesloten

Image