Dé trends voor dit najaar

Brildragers zijn er in alle vormen en formaten. Wie weet draag jij al jarenlang hetzelfde modelletje. Misschien wissel je elk seizoen van montuur om fris voor de dag te komen. Of heb je tien brillen in je kast liggen die je combineert met je outfits. 

Najaarscollectie: welk type ben jij?

Welk type brildrager jij ook bent, onze nieuwe najaarscollectie sméékt om ontdekt te worden. Want dit seizoen combineert stijl, schoonheid, duurzaamheid en kwaliteit als nooit tevoren. 

Zoals altijd halen we de nieuwste trends in huis. En combineren we die met tijdloze klassiekers – soms in een nieuw jasje.

De nieuwe najaarscollectie: niet te missen

Waarom? Wel, we hebben 4 redenen op een rijtje gezet waarom je de nieuwe najaarscollectie moét ontdekken.

  1. Eigenzinnige vormen

Wég met de voorspelbare vormen, welkom hoekige verrassingen! Zet een vierkant of zeshoek op je neus en ontdek hoe een grillig montuur je look helemaal af maakt!

2. Zie het groots

Na een periode van kleinere monturen, zijn oversized brillen weer helemaal terug. Je ziet het groots én boost je stijl met een robuust, elegant groots montuurtje.

3. Verzorg je ogen én je stijl

Een nieuwe collectie is hét moment om je ogen te laten nakijken. Verouderde bril, hoofdpijn bij het lezen of wazig als je in de verte kijkt? Koppel een vrijblijvende oogmeting én nieuwe glazen meteen aan een fonkelnieuwe, trendy bril.

4. Verras jezelf

Waarom opnieuw voor hetzelfde gaan? Een nieuwe collectie brengt je up-to-date. Geeft je de kans om nieuwe dingen uit te proberen. En te kijken of die nieuwe trend je op het lijf geschreven is. 

Proberen kost niets!

  • “Ja, maar: ik héb al een bril.”
  • “Ja, maar: ik heb geen nieuwe bril nodig.”
  • “Ja, maar: herfstkleuren zijn écht niks voor mij.”

Eerst en vooral: het kan geen kwaad om gezellig de nieuwste monturen en stijlen te komen uitproberen, toch? Doe heerlijk je eigen zin of laat je inspireren door ons advies. Probeer iets nieuws uit of ontdek de nieuwste creaties van je vertrouwde merk.

Bekijk de nieuwe najaarsfolder online!


Bekijk hier onze gloednieuwe najaarsfolder!